En mulen måndag

 Hej, 
Idag vaknade jag och Iisa runt 12 tiden vi steg upp och Iisa kokade chokladgröt. Hon får hem runt 14 tiden. Så jag passa på att städa och fara i dushen. För klockan fyra kom denhär tjejen på bilderna ovanför till oss. Vi talade jättemycket för vi har int träffats på jättelänge. Efter en trevlig pratstund får vi till butiken och köpte mat för vi skulle göra tortillas. Nu med mätta magar skall vi börja på ett till pretty little liars avsnitt.
Kram Lumia
 
 

Andra dagen i Disneyland

 Hej, ovanför ser ni bilder från andra dagen i Disneyland. Parken var indelad i två delar så var till den andra delen den andra dagen. Det var mycket mer folk och köerna var nästan 90 minuter men det var det värt. 
 
Nu just är jag på Iisas konfirmationsfest. Var och fotade henne i kyrkan men blev nog jäkligt arg på ljuset i kyrkan det var sååå mörkt... På kvällen skall jag väl ut med nå folk. Men nu skall jag fa och smaka på kakan som jag bakat till Iisa.
Kram Lumia♥

Äppelblommor

 
 
 
 Hej, mera bilder från äppelträdet där jag och iisa fotade. 
 
Idag har jag gjort två kakor och förbärett en present tills imoron. Skall nämligen på konfirmationsfest. Min kära iisa blir konfirmerad och jag har lovat fota hela festen. Så ett story grattis till alla som blir konfirmerade imoron! 
Kram Lumia♥
 
 
 

Bond

 Hej,
Visst har vi ändrats en del under ett halft år. Den första bilden är tagen i Oktober 2013 och den andra nu i början av sommaren. 
 
Jaa... vad har jag gjort idag. Har på morgonen varit till Myran (vår ponny). Alla tror att vi tar hand om en Myra fast det är en ponny. Var ute med kärran det var riktigt roligt, hon hade mycket spring i benen. Efter det har jag bara varit hemma och sett en del på gossip girl och sånt mysigt. Nu skall jag börja baka en chokladmoussetårta. Hoppas det lyckas bra. Ha en trevlig fredag!
Kram Lumia♥

Svartvita katten

 Hej,
Bilderna är från när jag och Iisa fotade vid vårt äppelträd. Så plötsligt dök Nia upp (min katt) och hon ville också vara med på några bilder. Så ovanför ser ni resultat.
 
Idag har jag dragit en träning till min småflickor. Nu har de paus i 3 veckor så vi lekte lite extra på träningen idag när de var sista gången. Nu på kvällen har jag målat med mamma, på vår veranda. Riktigt snyggt blev det!
 
Har nu konstaterat efter många dagars erfarenhet...hehe, att känner mig jävligt hjälplös nu när min mopo är på sörviss den har varit där i 3 dagar. Det känns som att man inte slipper någonstans.. Nåjaa, ha en trevlig torsdags kväll!
Kram Lumia♥

Sminket

 
 Här är lite bilder på Hollywood sminkningen som min lillasyster fick i Disneyland. Blev rätt coolt måsta jag säga. Bilderna är nu inte de bästa men ni ser iallafall ideen.
Kram Lumia♥

Disneyland

 
Andra dagen var vi hela dagen i Disneyland. Det var otroligt roligt. Vi hade också fantastiskt väder +30 och helt vindstilla. Så de var jättetrevligt. De var lite folk i parken eftersom skolan hade inte ännu slutat i Frankrike så de flesta barn var i skolan som var till en stor fördel för oss eftersom vi int behövde köa lika mycket då. 
Kram Lumia♥
 
 
 
 

Resan till Paris

Vi startade till Paris torsdagen den 6.6. Vårt flyg startade 11 och vi flög via Sverige som jag tidigare nämnt. De blev mycket väntande...
Och mer väntande, men alla klarade det fint!
När vi landade på Arlanda hade vi cirka 5 timmar att vänta på att vårt flyg skulle åka. Så vi bestämde oss att ta en kaffepaus vid starbucks. Tillochmed min 3 åriga syster tyckte om frappuhino kaffen. 
När vi landat i Paris (Charles de gaulle flygfältet), efter ett massa yrase runt efter våra väskor och firma var vi hade hyrt bilden slapp vi äntligen in i bilen och körde iväg mot hotellet (Explorers Disneyland). När vi kom fram åt vi pizza och får nästan genast och sova. För nästa dag skulle vi till Dinseyland. 
To be continued...
Kram Lumia♥
 
 
 
 
 

It's too cold outside for angels to fly

 Hej, 
De var ett tag sedan. Nu just ligger jag i min säng och bara tar det lugnt. Har int sovit hemma på 3 nätter så är otroligt glad att få ligga i egen säng. Har varit på iisa villa under midsommaren. Hade de riktigt roligt. Ikväll skall jag troligtvis ut med ett par roliga typer. Så passar på att blogga nu.
Kram Lumia♥

You're my diamonds

 Hej,

Bilderna är tagna otroligt länge sedan. Det var tillochmed före sommarlovet började. Saknar denhär kvällen och dessa tjejer otroligt mycket! De är båda två på skriba nu, så har int sett dem på jättelänge.

Idag har jag städa, renoverat, varit ute och ätit med Amanda. Samt sett film och talat en massa. Har just kollat Uruguay-costa rica. Spännande, spännande... Costa rica vann. Hade inte förväntat mig att de skulle vinna. Skall kanske se italien-england snart men får se. 
Kram Lumia
 

Hollywood makeup

Hej,
Bilderna ovanför tog jag i Paris, Disneyland när min lillasyster (Ayas) blev sminkad. Blev riktigt snyggt och det tog bara 10 minuter. Tog bilder på slutresultatet så de får ni se i ett annat inlägg. Man fick en sånn Hollywood feelis när man var där, grymt!
 
Idag har jag mest varit hemma. Det har varit så grymt dåligt väder, +9ºC, kall vind och lite regn ibland. Tog på vinterjackan när jag får ut. Har redigerat en del bilder och sett några Gossip girl avsnitt. Nu blir det att gå ner och tagga Spanien- Holland med resten av familjen. Mysig fredag önskar jag till er alla!
Kram Lumia♥
 
 
 
 
 
 

Dansande på vita rosor

 Hej,
 
Bilder från när vi gick ut nian, det har snart gått 2 veckor av sommarlovet. Det känns som jag hunnit göra otroligt mycket. Gillar faktiskt min klänning grymt mycket tycker den lyfter fram mina ögon så bra.
 
Ja, iallafall idag har jag tränat och dragit en träning, var riktigt roligt gjorde lite annorlunda saker en vi annars brukar. Har också varit med Amanda. Vi såg det nya avsnittet av pll, grymt bra! Hoppas det fortsätter lika bra. Sog också Catching fire, man kan inte se den för många gånger. Älskar filmen. Väntar så grymt på att den sista delen skall komma. Under resan läste jag nästan klart den sista boken har bara ett kapitel kvar. Böckerna är också super!
Kram Lumia♥

Telefonbilder från Paris

Hej, 
Kom igår kväll hem från Paris. Var en riktigt lyckad resa me oerhört bra väder. Vi hade varje dag +25°C helt vindstilla. Har inte ännu hunnit börja redigera bilderna från kameran så här har ni några telefonbilder. Vi flög vi Arlanda så passa på att köpa lite smått och gott från Sverige.
 
Idag har jag klippt gräset, packat upp, varit på picknik med Amanda (talat massa) och dragit en träning samt tränat själv. Ha de bra!
Kram Lumia♥
 
 

A sea of quotes

 Hej,
Nu är allt packat och klart! Snart bär det av! Vi flyger vai Stockholm till Paris. Vårt flyg far 11.00 så vi skall snart åka iväg till flygplatsen. Får se om jag har internet i Paris, men tror int det. Vi skall besöka Eiffel tornet, Disneyland, shopping ställen och massa annat kul. Har villat åka till Paris sen jag var 3 så är så förväntansfull! Men ha det bra här om jag int kan uppdatera därifrån!
Kram Lumia
 
 
 

Långklänning i sommarnatten

Hej,
Här är bilderna som Iisa och Jenni fotade på mig. Bilderna på dem har jag lagat ut redan, så om ni vill se dem så scrolla neråt. Blev riktigt bra vad jag tyckte. 
 
Idag blir det träning på kvällen. Just nu sitter jag och väntar på att Iisa skall vakna. Sen får vi väl se vad vi hittar på. Igår på kvällen fotade vi vid äppelträdet. Så bilderna från det skall jag redigera. Annars blir det väl bara mest chillas. 
 
Men imoron smäller det. Skall flyga till Paris med familjen. Skall vara där från torsdag till tisdag. Mamma lovade mig att om jag läser franska i högstadiet åker vi till Frankrike efter nian. Ska bli så kul! Vet int om jag har wifi där så får se om det blir något bloggande. Kanske några tidsinställda inlägg. Men ha det bra!
Kram Lumia♥
 
 
 
 
 
 

Lime cheesecake

Hej,
 
Igår bakade jag för första gången efter min sötsakstrejk. (Har varit ett halft år i sötsaksstrejk) De kändes som man var ett litet barn igen när jag i lördags fick smaka på glass igen. Det var väldigt söt. Så igår bakade jag en lime cheesecake. För skall antagligen baka den till Iisas konfirmationsfest. Allt annat gick bra förutom gelén på kakan.. Den stelna imisstag när jag gjorde något annat så det är därför kakan är så ojämn. Men men nu vet jag det till nästa gång. Så då skall jag vara extra någa med gelén. Men den blev supergod, så det är ett stort +. 
Kram Lumia♥
 
 
 
 
 

Barfota i det våta gräset

Hej,
Mera bilder på Janna, gillar den första bilden gymt mycket blev på nått vis lite annorlunda.
 
Nu är sommaren påriktit här, för det börjar bli varmare. Härligt! Nu just sitter jag i min säng, har just vaknat. Det är så härligt att få sova ordentligt och känna att man inte har bråttom någonstans. Snart skall Iisa komma hit och då hittar vi på något trevligt. På kvällen kommer troligen Amanda övernatt hit men det är inte ännu säkert. Skall se nåt avsnitt av Gossip girl före Iisa kommer och bara njuta!
Kram Lumia♥
 
 
 
 

Grundskolan avklarad

Hej, 
 
Igår gick jag ut nian med massa andra från min klass. Tänk att nu är grundskolan över, i nio år har man blivit tvingad att fara till skolan men nu får man egentligen sluta. Men nu på hösten blir det gymnasie för mig. Igår var jag på en del studentfester och på kvällen blev det att fara till villan med Jenni, Iisa, Jens och Oskar. Var riktigt trevligt men jäkligt kallt på kvällen. När vi körde hem var det en flicka som körde i diket....Klart de va jag! XD Vi sku nå int fått upp mopon utan Jens och Oskar... Tack :)
Kram Lumia♥