Put a smile on your face

Dagen har spenderats med dessa fjantar. Riktigt trevliga är ni ju xD Imoron fredag, finally!! Har inga planer så de blir vell bara att chilla. Igentligen har jag inget vettigt att säga men hade bäst.
Kram Lumia♥

Månen

Veckan är igång, ida var jag på loppis med matilda och hitta ett par jeans som jag skall göra till shorts. Får se hur det blir. Tog några bilder på månen idag blev int så bra för kameran samarbetade inte så bra i kylan, men ja... Nu blir det 90210 med maten ovanför, mys!
Kram Lumia♥
 

Söndag

 Det är så mysit att sitta inne brevid den varma högforsen och dricka kakao och bara njuta. Precis de gjorde jag efter att varit ute med syster och fotat igår. Mer sånt här! Idag blir de träning. Så vi hörs!
Kram Lumia♥

Winter has arrived

Äntligen kom snön, jess! Nu är det mycket ljusar när snön lyser upp. Var ute med lillasyster genast på moron och fotade ganska mycket så här har ni resultat. Det är så mysigt men ack så kallt! Man är ju van vid det där plus 5 så när de va minus 10 va man nog som en istapp. På kvällen blir det att se Putous. De ska bli kul!
Kram Lumia♥

Nya skal

Fick hem idag 3 nya skal till min IPhone. Är riktit nöjd med dem. Bilderna är ju lite sådär för det är så mörkt hela tiden så det är svårt att fota. Jag tror att jag kommer använda det sista skalet rätt mycket för de skyddar så bra, kan erkänna att är väldigt bra på att tappa telefonen.
   Fredag idag och kommer nog bara ta det lugnt. Nu skall jag se några Ravenswood avsnitt och bara njuta. Ha en bra fredag!
Kram Lumia♥
 
 
 
 
 

Fruit salad

Torsdag då, snart veckoslut. Längtar redan till att få sova ordentligt! Men man kan ju inte ha lov föralltid, så wake up and back to reality. Veckan har väl gått sådär helt roligt att se alla igen. Idag efter skolan gjorde jag, matilda och iisa fruktsallad. Det var så gott♥ 
Kram Lumia♥

2014

 Lite sent men bättre sent en aldrig! Hoppas ni haft en grym start på året :)
Kram Lumia♥

Vill till värmen

 
 
Tänk vad skönt de skulle vara att resa någonstans nu när det är så mörkt och det regnar hela tiden. Man får dendä känslan som om det skull vara höst fast det är januari... haha. Men man skall inte gnälla, man uppskattar säkert en resa mera när man kommer från ett sånt här land. Tror jag iallafall xD
 Bilderna är iallafall från förra Oktober när vi var i Barcelona! Har inte publicerat bilderna förr för hade ju ingen blogg ännu då.
Kram Lumia♥
 
 
 
 

Helsingfors

Var till Hesa i måndas med Iisa. Vaknade 5 och tåget gick 5.50, kom hem efter 21 så det blev en lång dag. Men lyckat var det, med många shopping påsar åkte vi hem. Det var en super dag och det var strålande väder. Tack Iisa för att du gjorde dagen så bra! Hoppas vi  far snart igen.
Kram Lumia♥
 
 
 

Nia


Försökte fota Nia (min älskade katt) för några dagar sen men det var otroligt svårt eftersom hon inte var stilla ett dugg, så tog runt 200 bilder och här är resultatet. Blev ganska annorlunda bilder men jag gillar det när man är unik och inte kopierar allt från andra. 
Kram Lumia♥