Salt in the air, sand in my hair

 Hej, 
Mera bilder från "dendär kvällen" med Jenni och Iisa. Här är då bilderna på Iisa, blev riktigt bra.
 
Idag hade vi då friluftsdag i regn med skolan, nå överlevde det och nu sitter jag hos iisa och har Gossip girl marathon. Snart skall vi vell hitta på något annat och göra. Men får se. Imoron är der väckning före 7 för skall vara i skolan redan 8.15 så det blir att fa och sova tidigt imoron. Sommarlov imoron och det är 13°C grader. Nästan så man vill fa och sola.
Kram Lumia♥
 
 
 
 

Grön gräset

Hej,
 Mera bilder från min och Jannas picknik. Härligt, härligt! Nu är det bara 2 dagar kvar till sommarlov. Tiden går så fort, börja vi inte just nian och hade ett helt år framför oss. Nä.. det är snart över. Idag är jag ledig skall dra en träning till mina små flickor klockan 16 och senare på kvällen blir det bio med Jenni och Iisa Maleficent, den verker vara helt bra. Skall också kanske sova över med dem och imoron blir det utedag med skolan.
Kram Lumia♥
 
 
 
 
 

Dancing in the night

 Hej,
Här är bilderna från en fredag kväll när jag, Iisa och Jenni var och fotade i solnedgången. Blev riktigt bra, får en så fin sommarkänsla av dehär bilderna.
 
Sista dagen i borgaregatans skola avklarad. Det är både skönt men också ledsamt för gillar vår klass så mycket! Nu just är jag hos iisa, snart skall vi med klassen och äta till Amarillo. Så passar på att blogga nudå. 
Kram Lumia♥
 
 
 

Bumperz

Hej,
Idag har jag varit till skolan helt vanlig. Niorna hade programeftermiddag efter maten och det var väldigt lyckat. Vi fick se t.ex. Wrecking ball, High school musical och en del musikvideon. Nästan genast efter skolan får vi med klassen och testade bumperz. Det var superkul!! Rekomenderar! Man kunde hoppa på huvudet eller falla på ryggen och krocka med andra utan att de tog de minsta ont. 
Kram Lumia♥
 
 
 
 
 

Keep on smiling

 Hej,
Här är första delen av bilderna vi tog med Janna när vi var till ruinerna. Det blev helt bra men jag tycker att de blev lite för färigrant skulle vilja att Janna skulle ha haft en vit tröja istället.
 
Idag är det då lördag, jag har varit till skolan för vi måste ta igen en dag som vi varit lediga. Titta på film i 2 timmar åt och kom hem. Njöt en stund av det underbara vädret och nu har jag hjälpt till hemma för snart skall min lillebror ha släktkalas. Får se vad jag skall göra på kvällen. Trevlig lördag till alla!
Kram Lumia♥
 
 
 

Bakom kameran

Hej, Behind the scenes bilderna är tagna när Iisa, Jenni och jag var ute och fotade solnedgången förra fredagen. Så här är lite smakprov på dem. 
 
Det var en helt vanlig dag i skolan idag. Sog på en del filmer och var till butiken. Oerhört onödigt att gå i skolan sista veckorna, vi gör typ inget.. Efter skolan drog jag träningar åt mina flickor och genast när jag kom hem ordna jag och Janna barnkalas till min lillebror. Det har varit en tung men rolig dag, så nu får jag äntligen ta det lungt.
Kram Lumia♥
 
 
 

Picnic in the sun

 Hej, Var igår på picknik med Janna. Hon hade fått mopokort igår, så vi körde till ruinerna åt, tala och fota det var jätteroligt. Mer sånt! Alla bilder är från igår och mera är påväg. Igår fick jag stelkrampsspruta, det tog inte så ont när jag fick den men efter ett tag börja handen värka väldigt mycket. Så idag när jag steg upp hade jag stegring men får ändå till skolan.... Smart, ja vet... Men kom hem efter först lektionen för mådde så dåligt. Men det är bättre nu eftersom ja sovit ungefär 4h. 
Kram Lumia♥