Fastlagsbullar på vändagen

 
Blev lite fastlagsbullar idag, det tog otroligt länge att baka men det blev lyckat. Annars då har denna skolvecka varit bra. Idag i skolan fick vi ett pappers hjärta i rosa som man skulle fästa fast med säkerhetsnål i tröjan. Sedan skulle man krama så många som möjligt och skriva namnen i deras hjärtan. Det var riktigt roligt, glad fredagskväll till er! 
Kram Lumia♥
 
 
 
 

A little bit scary

Foto & redigering: jag
På fotona: Virna 
 
Ännu fler bilder från när vi fotade i Jannas källare i oktober. Blev helt nöjd med bilderna, men min blixt är väldigt svag så det är lite jobbigt att fota med den. Veckan i gång och ännu närmare sportlov är vi nu. Fick nya snowboard byxor av mamma idag, tack! 
Kram Lumia♥

Balloons

 
Foto och redigering: jag
På bild: Janna
 
Bilderna fotade jag i september med amanda och janna är riktigt nöjd, fler kommer upp senare. Idag blir det att läsa på prov och träna. Jobbigt med alla prov men snart är det sportlov och periodsbyte. Jess! Nu när det kommit snö har jag beställt en ny snowboard, så det ska bli jättekul att åka med den. Tillsist men int minst garttis till kära Matilda som fyller 16 idag. ♥
Kram Lumia♥
 
 
 
 

Almost Robin hood

Foto & redigering: jag
På bild: Janna
 
Fotorna åvan har jag äntligen fått redigerade, tog dem nångång i oktober. Jag vet är snabb på att redigera. xD
Fredag då äntligen! Veckan har varit tung å jobbig men nu blir det mys. Prinsess maraton hos Matilda med Iisa, Anna och Jenni. 
Kram Lumia♥
 
 
 
 

A little cat

 
Fotade Nia igen några dagar sedan och de belv vell helt ok. Men hon är så busig direkt man tar fram kameran att det ät nästan omöjligt att få bild på henne. Veckorna rullar på och proven är igång. Men som tur är det snart sportlov. Föresten, i tisdags var jag och åkte snowboard första gången i år. Riktigt roligt var det!
Kram Lumia♥